Ο Δρ. Γρηγόρης Δερδελής είναι γυναικολόγος που έχει εξειδικευθεί σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία του Λονδίνου.

Ο Δρ. Δερδελής κατείχε θέση πανεπιστημιακού υποτρόφου(λέκτορα) στη ΄Γ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική στο νοσοκομείο Αττικόν και ήταν υπεύθυνος του τμήματος των γυναικολογικών υπερήχων. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος γυναικολογικών υπερήχων του νοσοκομείου Μητέρα. Είναι διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στη γυναικολογική ογκολογία. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο από την Ιατρική Σχολή Αθηνών στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, ρομποτική χειρουργική και τηλεχειρουργική (MSc). Εκπαιδεύτηκε στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο ”Άγιος Σάββας” στη γυναικολογία. Την εκπαίδευσή του την ολοκλήρωσε στην Α’ Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΄Αλεξάνδρα΄. Αμέσως μετά μετακόμισε για τρία χρόνια στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου ΄University College London Hospital΄. Το πανεπιστήμιο του Λονδίνου -UCL- έχει περίοπτη θέση στα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Εκπαιδεύτηκε στον γυναικολογικό υπέρηχο αλλά και στη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της αρχόμενης κύησης, καθώς και στις επεμβάσεις που γίνονται με καθοδήγηση υπερήχου.

Κατά την παραμονή του στο εξωτερικό έχει συγγράψει πολυάριθμες εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε αξιόλογα περιοδικά του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά πρωτόκολλα τα αποτελέσματα των οποίων θα δημοσιευθούν στο άμεσο μέλλον.

Email: grigorios.derdelis@yahoo.com